Made to
measure

MASURI DE BONTON

Atelier by Valentino Groza

Consultant de Imagine și Fondator “Atelier by Valentino Groza”, Valentino Groza a abordat pentru prima oară moda și importanță sa în Italia, țară unde locuiește de altfel. Apoi analiza în detalii acestui domeniu, începând cu vârstă adolescentină, când a fost invitat la un eveniment la “Biennale di Venezia”. Acel moment a fost un declick împreună cu celalalte care au urmat.

“Atelier by Valentino Groza”

a apărut pe piaţă în cea mai bună lume a modei, Italia. Fascinația pentru stil l-a purtat mai departe în toate colțurile lumii, Paris, Hong Kong, Londra, Macau, Singapore, Milano și mai apoi la București, cu o viziune holistică de educație pentru stil, modă și fashion. Aici, departe de Italia, il paese della moda, a găsit cu greu un croitor care să facă o “simplă” cămașă la comandă. Și de atunci a devenit chiar el un astfel de creator de bon ton. Valentino încă învață din detalii și crede că nu va termină niciodată de învățat.

De mai bine de 20 de ani Valentino Groza trăiește în Italia, iar astăzi a revenit în România, unde de 2ani de zile lucrează intens pentru că își dorește să ajute cât mai mulți oameni să aibe o imagine personală îmbunătățită și atentă la detalii, care într-un cuvânt merge dincolo de eticheta “Atelier by Valentino Groza”.

Pe Valentino îl inspiră oamenii în care crede cu tărie pentru că doar prin ei și cu ei lucrurile se pot schimba cu adevărat întrucât să putem livra tot mai des plus valoare în societatea noastră.

TOP