Confidentialitate

CONFIDENTIALITATE

Atelier by Valentino Groza S.R.L. colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Clientului/Utilizatorului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
 • scopuri statistice.

Prin crearea Contului, fiecare Client/Utilizator si-a exprimat consimtamantul ca Atelier by Valentino Groza S.R.L. sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001.
Oricare Client/Utilizator are dreptul de a obtine de la Atelier by Valentino Groza, printr-o cerere scrisa, semnata si datata, trimisa la adresa info@atelier-by-valentino-groza.com, in mod gratuit:

 1. confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
 2. dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 3. dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
 4. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

In virtutea înregistrării voluntare pe site-ul www.atelierbyvalentinogroza.com  sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor Atelier by Valentino Groza S.R.L., Clientul/Utilizatorul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de catre Atelier by Valentino Groza S.R.L. în propriul sistem informatic, atat manual cat si automat. Daca Clientul/Utilizatorul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre Atelier by Valentino Groza S.R.L., acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul si de a nu oferi companiei Atelier by Valentino Groza date cu caracter personal.

Oricare Client/Utilizator are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, prin transmiterea catre Atelier by Valentino Groza S.R.L. a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata ca date care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. In caz de opozitie justificata prelucrarea nu mai poate viza datele in cauza.

Oricare Client/Utilizator are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre Atelier by Valentino Groza S.R.L. a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Atelier by Valentino Groza S.R.L. poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Atelier by Valentino Groza S.R.L. pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor/Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Clientului/Utilizatorului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Atelier by Valentino Groza S.R.L. si/sau al eventualilor terti cu care Atelier by Valentino Groza S.R.L. are contracte de parteneriat in acel moment. De asemenea, Atelier by Valentino Groza S.R.L. utilizează sondaje care sunt trimise prin e-mail sau puse la dispoziție pe site, pentru colectarea de date demografice despre Client/Utilizator, profil și alte date legate de preferințele și comportamentul consumatorilor. Astfel de date sunt folosite pentru a studia preferințele consumatorilor și pentru efectuarea analizelor statistice, folosite in scopul adaptarii ofertei la asteptarile clientilor Atelier by Valentino Groza S.R.L. Clientul/Utilizatorul poate oferi întotdeauna astfel de date în mod voluntar și poate renunta în orice moment la participarea in cadrul sondajului fara furnizarea datelor si fara niciun impact negativ asupra sa in cazul manifestarii dreptului de renuntare.

Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul/Utilizatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.

Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.

Atelier by Valentino Groza S.R.L. nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului/Utilizatorului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
Politica de confidentialitate a Atelier by Valentino Groza S.R.L. se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client/Utilizator exclusiv pe site. Atelier by Valentino Groza S.R.L. nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

Atelier by Valentino Groza S.R.L. se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptie va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
Procesatorul/procesatorii de carduri bancare agreat(i) de catre Atelier by Valentino Groza S.R.L. are(au) dreptul de a accesa/vizualiza orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.

Atelier by Valentino Groza S.R.L. garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator/Client, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

Atelier by Valentino Groza S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

TOP