Trudeau, cel mai stilat diplomat al momentului

Cunoscut pentru stilul de viață activ, jovialitatea lui și look-ul admirat de mulți,

Justin Trudeau, premierul Canadei, a furat inimile întregii lumi. Dincolo de zâmbetul lui cuceritor, Trudeau este văzut ca întruchiparea unui stil perfect vestimentare, cu alegeri “sartorialiste”, în stilul Michelle Obama.

Indiferent dacă poartă costum sau se îmbracă lejer, personalitatea și stilul lui extravangant atrag atenția tuturor. În culori gri, albastru sau maro, costumele lui Trudeau sunt slim, croite pe formele corpului, cu umeri “ca turnați” pe înălțimea brațelor și mâneci nici prea lungi, nici prea scurte descoperind puțin din butonii de cămașă bespoke. Nimic nu este lăsat la întâmplare: lungimea reverului este, bineînțeles, proporțională cu lățimea cravatei.

LECȚIE DE STIL ÎN 3 PIESE

Canadianul este printre puținii lideri politici moderni care poartă “at its best” costumul în trei piese și pantofii cognac, combinație ce reprezintă maximul de formalitate masculină. Invariabil, pantalonii, vesta și sacoul îi vin perfect croite pe corp.

“SOCK DIPLOMACY”

Deloc întâmplător, lungimea pantalonilor este întotdeauna suficient de scurtă încât să scoată la iveală gustul lui îndrăzneț, recunoscut deja la nivel internațional, pentru soșete. Pentru o întâlnire cu premierul Irlandez din luna mai, 2018, Trudeau a purtat șosete Star Wars. Orice model de șosete ar alege

acestea sunt contrastante față de costumele lui formale, impecabile.

DETALII DE DRESS CODE

De ziua Canadei, Trudeau a ales un costum albastru cu un rever ascuțit (Notch), cu buzunare, peste o cămașă albă bespoke. Dar pentru a scoate și mai mult în evidență eleganța costumului a afișat o batisă de frunză de arțar în buzunarul de la piept, în ton cu ocazia naționalistă. În cele din urmă, look-ul clasic și forma fit al lui Trudeau au scos și mai mult în evidență ținuta sa.

De Halloween, acesta a apărut costumat în Clark Kent, iar în iulie a purtat cămașă roz și adidași, asortat la dress code-ul unei parade LGBT.

SIMPLITATEA CLASICULUI

Trudeau este fanul cămășilor bespoke, albe sau bleu deschis, purtate cu mânecile ridicate, în stilul casual care ne amintește de Obama.

Este poate singurul politician la nivel mondial care reușește să poarte toate piesele vestimentare care amintesc de clasic, atât de lejer: pantofi maro și costum albastru sau jeanșii albi, cool și sport, cu o cămașă albastră de in. La mâna lui stă ceasul IWC Regulateur, un alt detaliu care stârnește aprecieri în rândul fanilor lui, dar și al presei fashion.

TRENDSETTER

Simțul de a se îmbrăca a lui Trudeau este incredibil: costumele sunt croite într-un “T” perfect, iar pantalonii au lungimea perfecta și o linie atât de slim încât mulți se întreabă cum se poate așeza la întâlniri.

Smoching-urile lui sunt tot timpul stilate, gulerele costumelor sau cămășilor bespoke îi vin perfect încât este indiscutabil, unul dintre cei mai bine îmbrăcați politicieni, la nivel mondial, dar și un trendsetter de stil pentru iubitorii de fashion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *