Domnișoarele & îmbrăcămintea: cum să se comporte între sezoane.

Înainte de a ieși din casă primăvara, începe runda clasică de întrebări: îmi iau sacoul? Voi pune pantofii potriviți? Și ciorapul collant, dar nu îmi va fi prea cald?

 

Hotărârea îmbrăcămintei purtată în primăvară este o problemă reală: dificultatea reală nu este să se acorde atenție celor mai recente tendințe, ci să se prevadă temperaturile și schimbările meteorologice ale zilei.

 

Designul ideal de primăvară include în mod obișnuit o îmbrăcăminte practică și confortabilă: regula bunicii de a ne îmbraca precum straturile unei cepi este, de asemenea, singurul sfat practic real de urmat!

 

Cine a spus că sezoanele de mijloc nu mai există? Acum plouă și apoi iese soarele. Iată cinci reguli de urmat pentru a supraviețui schimbărilor bruște de temperatură fără a pierde un gram de stil.

 

În această dimineață, puneți perechea preferată de balerini, iar în timpul zilei, ploaia mare a lovit orașul. Pentru a evita să vă găsiți nepregătite în astfel de situații, încercați să urmați aceste cinci reguli simple pentru îmbrăcarea în “mijlocul sezonului”.

 

Regula n. 1: umbrela, o cheltuială care “merită”

Câți dintre noi au o umbrelă de care sunt rușinați (ruptă, uriașă, cu logouri jenante, culori ciudate, flori nedorite …). Greșit: umbrela este un accesoriu din toate punctele de vedere și, ca atare, merită o mică cheltuială argumentată.

 

Regula n. 2: creativitatea precum straturile de “ceapă”

Tricou, cardigan și trench și veți fi gata să vă confruntați cu orice temperatură! Dar chiar și un t-shirt cu un pulover oversize, o rochie tubulară sau dreaptă cu o geacă simplă de piele și eșarfă maxi, cămașă de bărbat bespoke înnodată peste un tricou de corp iar puloverul de lână folosit în locul unei jachete …

 

Regula n. 3: Pantofi Oxford VS Balerine

Balerinele pot fi varianta cea mai potrivită pentru o ținută de primăvară confortabilă dar pentru a face față necunoscutului din această primăvară, este mai bine să optați pentru un pantof oxford masculin plat, perfect cu ciorapi sau fără, super-chic și … impermeabil.

 

Regula n. 4: Eșarfă Maxi, haina mini

Nu puneți deoparte eșarfa de lînă! Mai ales în cazul în care este oversize, acesta poate fi transformat într-o clipă într-un șal / strat pentru utilizare peste trench, jacheta din piele sau jacheta de tailleur.

 

Regula n. 5: dimensiunea contează

Pochettele sunt perfecte pentru vară, când cel mult trebuie să poarte în ele un ruj. Dar, în primăvară, o geantă gigantă poate acționa ca un “dulap miniatural”. Gândiți-vă la ea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *